Chlor Alkali Market Share, Size, Growth, Trends, Forecast to 2024-2028

Piyasa bakış:

Küresel klor-alkali pazarının büyüklüğünün 2027 yılına kadar 55,39 milyar ABD dolarına ulaşması ve tahmin döneminde %2,9’luk bir Bileşik Büyüme Oranı sergilemesi bekleniyor. Fortune Business Insights, “Geleneksel üretim teknolojilerinden daha yeşil üretim teknolojilerine doğru artan geçişin küresel pazar üzerinde olağanüstü bir etkisi olacağını” belirtiyor: “

Klor-Alkali Pazar Büyüklüğü, Payı ve Endüstri Analizi, Uygulamaya Göre (Klor {Su Arıtma, Kağıt ve Kağıt Hamuru, İnorganikler, Ara Ürünler, Organikler, Vinil ve Diğerleri} ve Kostik Soda {Tekstil, Alümina, Sabun ve Deterjanlar, Organikler, İnorganikler, Kağıt Hamuru ve Kağıt, Su Arıtma ve diğerleri}), ve Bölgesel Tahmin, 2020-2027.”  Pazar büyüklüğü 2019 yılında 49,87 milyar ABD doları olarak gerçekleşti.

Ücretsiz Örnek Araştırma PDF’si Alın:
www.fortunebusinessinsights.com/enquiry/request-sample-pdf/chlor-alkali-market-101720

Piyasa eğilimi:

Klor Alkali trendi; klor, kostik soda ve hidrojen dahil olmak üzere klor alkali kimyasallarının gelişen üretimini ve kullanımını kapsamaktadır. Bu eğilim, su arıtma, kimyasal imalat, kağıt hamuru ve kağıt gibi sektörlerde bu kimyasallara yönelik artan talepten kaynaklanmaktadır. Endüstri ayrıca, cıva hücre teknolojisi yerine membran hücre teknolojisiyle elektrolizi tercih ederek daha sürdürülebilir üretim yöntemlerine doğru geçiş yapıyor. Bu değişim, sektörün sürdürülebilirlik ve mevzuat uyumluluğuna odaklanmasıyla uyumludur. Ayrıca bu trend, alternatif hammaddelerin araştırılmasını ve performansı ve çevresel faydaları iyileştirilmiş klor türevlerinin geliştirilmesini de içeriyor. Klor Alkali trendi, klor alkali endüstrisindeki üretim, uygulama ve sürdürülebilirlik uygulamalarında devam eden değişiklikleri temsil etmekte olup, bu kimyasallara yönelik talebi karşılarken daha verimli ve çevre dostu süreçleri de hedeflemektedir.

Klor-alkali piyasasına ilişkin rapor şunları açıklıyor :

  • Piyasaya ilişkin öne çıkan anlayışlar
  • Bölgelerin Swot Analizi
  • En son pazar eğilimleri ve gelişmeler
  • Rekabet ortamına ilişkin yıldız içgörüleri
  • COVID-19’un etkisi

Pazar Sürücüsü :

Pazar Büyümesini Artırmak İçin Vinil Polimerlerine Önemli Talep

Klor yoluyla artan vinil ve polivinil klorür (PVC) üretimi, pazarın sağlıklı büyümesini destekleyecektir. PVC, borular, pencere çerçeveleri ve diğer ürünler gibi inşaat endüstrisindeki önemi nedeniyle dünyanın üçüncü en büyük kullanılan polimeridir. Gelişmekte olan ülkelerde gelişen inşaat sektörü pazara yönelik fırsatları teşvik edebilir. Benzer şekilde, PVC’nin çeşitli son kullanım endüstrilerinde artan uygulaması, önümüzdeki yıllarda pazarın büyümesini daha da artıracaktır. Örneğin, elektrik uygulamalarında PVC bantlar ve kılıflar, benzersiz özellikleri nedeniyle yaygın olarak kullanılmaktadır. Üstelik elektrikli araçların artan popülaritesi PVC ve klor tüketimini hızlandırabilir ve bu da pazarın genişlemesine yardımcı olabilir. Ayrıca, son kullanım endüstrilerinden klor alkali ürünlerine olan talebin artması pazarın büyümesini destekleyecektir.

Bölgesel Analiz :

Gelişen İnşaat Sektörü Asya Pasifik Pazarını Geliştirecek

Bölgedeki yoğun tüketim nedeniyle Asya Pasifik pazarının küresel pazarda en büyük paya sahip olması bekleniyor. Çin, bölgesel tüketimde %70’in üzerinde payla Asya-Pasifik bölgesine hakim durumda. Büyümenin inşaat sektöründeki patlamadan kaynaklandığı belirtiliyor. Tarım sektöründe PVC borulara olan talebin artması, bölgedeki pazarın sağlıklı büyümesini destekleyecektir. Üstelik gelişen otomotiv ve sanayi sektörleri eş zamanlı olarak kostik soda talebini artıracak ve bu da pazarın büyümesine yardımcı olacak. Kağıt ve kağıt hamuru endüstrisinin Asya Pasifik pazarına ivme kazandırması bekleniyor. Hindistan, inşaat sektöründeki güçlü gelişmeler ve gelişen son kullanıcı endüstrileri sayesinde bölgede en hızlı büyüyen ülke olmaya hazırlanıyor. Oxford Economies Global Construction 2030 görünümüne göre Hindistan’ın inşaat sektörünün önümüzdeki yıllarda Çin’den iki kat daha hızlı büyümesi bekleniyor.

Raporu Satın Almadan Önce Bilgi Alın:
www.fortunebusinessinsights.com/enquiry/queries/chlor-alkali-market-101720

Anahtar Gelişme :

Ocak 2019:  İspanya merkezli kimyasal üreticisi Ercros, İspanya’nın Vila-seca I (Tarragona) kentindeki tesisinde klor ve kostik soda üretimine başladığını duyurdu.

Raporda Klor-Alkali Pazarındaki Önemli Firmalar Sıralanıyor:

  • Olin Şirketi (Clayton, Amerika Birleşik Devletleri)
  • Tata Chemicals Limited (Mumbai Hindistan)
  • Tosoh Şirketi (Tokyo, Japonya)
  • Occidental Petroleum Corporation (OXY) (Houston, Amerika Birleşik Devletleri)
  • Xinjiang Zhongtai Chemical Co. Ltd. (Çin)
  • AGC In (Tokyo, Japonya)
  • Inovyn (Runcorn Sitesi, BİRLEŞİK KRALLIK)
  • Formosa Plastik Şirketi (Tayvan)
  • Hanwha Chemical Corporation (Seul, Güney Kore)
  • Akzonobel NV (Amsterdam, Hollanda)

En Son Araştırma Haberleri:

posteezy.com/antimicrobial-coatings-market-dynamics-and-growth-prospects-2027

xuzpost.com/antimicrobial-coatings-market-size-share-and-growth-by-2027/

fortunetelleroracle.com/news/styrenic-block-copolymer-market-size–share–and-growth-by-2028-841198

Hakkımızda:

Fortune Business Insights™ uzman kurumsal analizler ve doğru veriler sunarak her büyüklükteki kuruluşun zamanında kararlar almasına yardımcı olur. Müşterilerimize yenilikçi çözümler üreterek, işletmelerine özgü zorlukların üstesinden gelmelerine yardımcı oluyoruz. Amacımız, müşterilerimize faaliyet gösterdikleri pazar hakkında ayrıntılı bir genel bakış sunarak bütünsel pazar istihbaratı ile onları güçlendirmektir. 

Raporlarımız, şirketlerin sürdürülebilir büyüme elde etmelerine yardımcı olmak için somut içgörüler ve niteliksel analizlerin benzersiz bir karışımını içerir. Deneyimli analistlerden ve danışmanlardan oluşan ekibimiz, ilgili verilerle serpiştirilmiş kapsamlı pazar araştırmalarını derlemek için sektör lideri araştırma araçlarını ve tekniklerini kullanıyor.

Fortune Business Insights™ olarak müşterilerimiz için en kazançlı büyüme fırsatlarını vurgulamayı amaçlıyoruz. Bu nedenle, teknolojik ve pazarla ilgili değişiklikler arasında gezinmelerini kolaylaştıracak öneriler sunuyoruz. Danışmanlık hizmetlerimiz, kuruluşların gizli fırsatları belirlemelerine ve mevcut rekabet zorluklarını anlamalarına yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Bize Ulaşın:

Fortune Business Insights™ Pvt. Ltd.

308, Yüksek Karargah,

Anket no. 36, Şeritler,

Pune-Bangalore Otoyolu,

Pune – 411045, Maharashtra, Hindistan.

Telefon:

ABD:+1 424 253 0390

İngiltere : +44 2071 939123

Asya Pasifik : +91 744 740 1245

E-posta:  [email protected]

Ayrıca bizimle iletişime geçebilir/bizi takip edebilirsiniz:

www.facebook.com/FortuneBusinessInsightsPvtLtd

twitter.com/FBInsightPvtLtd?s=20

www.linkedin.com/company/fortune-business-insights/