Epoxy Resin Market Competitive Landscape, Growth Factors, Top Venders and Forecast to 2024-2028

Piyasa bakış

Küresel epoksi reçine pazar büyüklüğü 2020 yılında 8,70 milyar ABD doları olarak gerçekleşti  . Pazarın  , 2021-2028 tahmin döneminde  %5,7 yıllık bileşik büyüme  oranıyla  2021’de 11,59 milyar ABD dolarından 2028’de 17,10 milyar ABD dolarına  yükselmesi  bekleniyor  . Fortune Business Insights™ , ” Epoksi Reçine Pazarı2021-2028 başlıklı en son araştırma raporunda bu öngörüleri ayrıntılı olarak ele aldı .

Bir analize göre epoksi reçineler, kaplamalar ve kompozitler de dahil olmak üzere son kullanım sektörlerinde aranır hale geldi. Sektör oyuncuları, dolgu ve yapıştırıcı üretimi için bu reçinelere yatırım yapıyor. Dayanıklılık ve daha yüksek direnç gibi faktörlerden bazıları endüstrinin görünümü açısından iyiye işarettir.

Ücretsiz Örnek Araştırma PDF’si Alın:
www.fortunebusinessinsights.com/enquiry/request-sample-pdf/epoxy-resin-market-106597

Rapor Kapsamı

Rapor, küresel pazara bütünsel bir bakış sunmak için niceliksel ve niteliksel değerlendirmelere odaklanıyor. Rapor, ürün haritalamanın kapsamlı bir görünümünü sağlamak için aşağıdan yukarıya ve yukarıdan aşağıya yaklaşımları vurgulamaktadır. Ayrıca kanaat önderleri, tedarikçiler ve diğer paydaşlarla çok sayıda ön görüşme gerçekleştirilmiştir. Birincil veriler e-postalar, telefon görüşmeleri ve anketler yoluyla derlenmiştir. Bahsedilen ikincil kaynaklar basın bültenleri, SEC dosyaları ve web siteleridir.

Piyasa eğilimi:

Epoksi Reçine trendi, çok yönlü özellikleri ve geniş uygulama yelpazesi nedeniyle epoksi reçinelerin çeşitli endüstrilerde artan kullanımını içermektedir. Epoksi reçineler, güçlü yapışma özellikleri ve mekanik mukavemetleri ile bilinen, ısıyla sertleşen polimerlerdir. İnşaat, elektronik, otomotiv, havacılık ve denizcilik sektörlerinde yaygın kullanım alanı bulurlar. İnşaatta epoksi reçineler döşeme, kaplama, yapıştırıcılar ve beton onarımı için kullanılırken, elektronik ve elektrik endüstrilerinde kapsülleme, kaplama ve baskılı devre kartları için kullanılır. Otomotiv ve havacılık sektörleri, epoksi reçinelerin hafif yapısından, korozyon direncinden ve darbe dayanımından yararlanmaktadır. Epoksi reçine formülasyonlarındaki ilerlemeler, performansın artmasına, daha hızlı kürlenme sürelerine ve sürdürülebilirlik hedefleriyle uyumlu çevre dostu ve biyo bazlı seçeneklerin geliştirilmesine yol açmıştır. Epoksi Reçine trendi, epoksi reçinelerin güvenilir ve çok yönlü bir malzeme olarak yaygın şekilde benimsendiğini ve endüstriler arasında yüksek performanslı ve sürdürülebilir ürünlerin yaratılmasını mümkün kıldığını gösteriyor.

Segmentasyon

Uygulamaya bağlı olarak pazar, elektrik ve elektronik, boya ve kaplama, rüzgar türbini ve kompozitler, yapıştırıcı ve sızdırmazlık malzemeleri, inşaat mühendisliği ve diğer bölümlere ayrılmıştır.

Coğrafya açısından sektör Kuzey Amerika, Asya Pasifik, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika ve Latin Amerika’ya ayrılmıştır.

Sürücüler ve Kısıtlamalar

Otomotivden Büyüme Potansiyeline Yönelik İstikrarlı Talep

COVİD-19 salgınının etkisi 2020 yılında otomotiv endüstrisi üzerinde baskı yaratsa da önümüzdeki birkaç yıl büyüme fırsatları sağlayabilir. Hafif malzemelere yönelik trend, tahmin dönemi boyunca epoksi reçine pazarındaki büyümeyi teşvik edebilir. Yeni nesil araçlara daha fazla odaklanılması ve araştırma faaliyetlerine yapılan yatırımlar büyüme potansiyelini artıracak. Sektör oyuncuları, sağlam hükümet politikalarının ve sanayileşmenin gelişmiş ve gelişmekte olan ekonomilerde iyiye işaret etmesini bekliyor.

Ancak dalgalanan hammadde fiyatları ve uçucu organik bileşiklere yönelik katı düzenlemeler, büyüme beklentisini engelleyebilir.

Bölgesel Analizler

Asya Pasifik Pazarını Güçlendirecek Boya ve Kaplamalara Yönelik Yükseliş Yatırımları

Asya Pasifik epoksi reçineleri pazar payı, hammaddelere yapılan güçlü yatırımlar sayesinde kayda değer bir kazanç elde edecek. Çin ve Hindistan gibi gelişmekte olan ekonomilerin boya ve kaplama ile elektrik ve elektronik sektörlerindeki yatırımlarını artırması muhtemel. Paydaşların önümüzdeki dönemde epoksi tüketimine fon sağlaması muhtemeldir.

Sektör katılımcıları, otomotiv sektörü ve rüzgar enerjisine yapılan derin yatırımların ardından Avrupa’yı mutlu bir avlanma alanı olarak görüyor. Ayrıca inşaat faaliyetlerinin İngiltere, Almanya ve İtalya’da hızlanması bekleniyor. Paydaşlar, sürdürülebilir kimyasallara olan talebin ortasında yenilenebilir enerjinin gelişmesini bekliyor.

Kuzey Amerika pazarının, ABD çapında özel ve kamu altyapı projelerine yapılan yatırımların artmasıyla birlikte güçlü olacağı öngörülüyor. Ayrıca, yiyecek ve içecek endüstrisinin nüfuzu, önümüzdeki dönemde Kuzey Amerika’nın konumunu sağlamlaştırabilir. Paydaşlar yapıştırıcıların, sızdırmazlık malzemelerinin ve rüzgar türbinlerinin bölge genelinde rağbet görmesini bekliyor.

Raporu Satın Almadan Önce Bilgi Alın:
www.fortunebusinessinsights.com/enquiry/queries/epoxy-resin-market-106597

Rekabetçi Ortam

Paydaşlar Pazarlara Dokunmak İçin Ürün Portföyünün Genişletilmesine Vurgu Yapacak

Sektör oyuncuları, değerlendirme döneminde ürün lansmanlarına, teknolojik gelişmelere, birleşme ve satın almalara ve Ar-Ge faaliyetlerine odaklanmaya hazırlanıyor. Mevcut dinamikler sektör katılımcılarının coğrafi genişlemeye yatırım yapacaklarını gösteriyor.

Anahtar Endüstri Gelişimi

  • Kasım 2021 : Westlake Chemicals Corporation, küresel epoksi işini 1,2 milyar ABD dolarına satın almak için Hexion, Inc. ile bir anlaşma imzaladı.
  • Haziran 2021 : Aditya Birla Chemicals, genel epoksi üretim kapasitesini yılda yaklaşık 125 kilo ton artırmak için yatırım yapmayı planladığını duyurdu.

Piyasa Raporunda Profili Bulunan Başlıca Oyuncular:

  • Kukdo Chemical Co., Ltd. (Güney Kore)
  • Huntsman Şirketi (ABD)
  • Olin Şirketi (ABD)
  • Nan Ya Plastik Şirketi (Tayvan)
  • Hexion Inc. (Westlake Chemicals) (ABD)
  • Chang Chun Grubu (Tayvan)
  • Aditya Birla Kimyasalları (Hindistan)
  • Sika Grubu (İsviçre)
  • DIC Şirketi (Japonya)
  • Çin Petrokimya ve Kimya Şirketi (Çin)

En Son Araştırma Haberleri:

justpaste.me/zYLL2

www.newyorktimesnow.com/antimicrobial-coatings-market-analiz-trends-growth-by-2027/

techplanet.today/post/styrenic-block-copolymer-market-share-global-trends-and-key-players-analiz-by-2028-share-global-trends-and-key-players-analiz- 2028’e kadar

Hakkımızda:

Fortune Business Insights™ uzman kurumsal analizler ve doğru veriler sunarak her büyüklükteki kuruluşun zamanında kararlar almasına yardımcı olur. Müşterilerimize yenilikçi çözümler üreterek, işletmelerine özgü zorlukların üstesinden gelmelerine yardımcı oluyoruz. Amacımız, müşterilerimize faaliyet gösterdikleri pazara ayrıntılı bir genel bakış sunarak bütünsel pazar zekasıyla güçlendirmektir. Raporlarımız, şirketlerin sürdürülebilir büyüme elde etmesine yardımcı olmak için somut içgörüler ve niteliksel analizlerin benzersiz bir karışımını içerir. Deneyimli analistlerden ve danışmanlardan oluşan ekibimiz, ilgili verilerle serpiştirilmiş kapsamlı pazar araştırmalarını derlemek için sektör lideri araştırma araçlarını ve tekniklerini kullanıyor.

Bize Ulaşın:

Fortune Business Insights™ Pvt. Ltd.

9. Kat, İkon Kulesi,

Şeritler – Mahalunge Yolu,

Baner, Pune-411045,

Maharashtra, Hindistan.

Telefon:

ABD: +1 424 253 0390

İngiltere: +44 2071 939123

Asya Pasifik: +91 744 740 1245

E-posta: [email protected]

Ayrıca bizimle iletişime geçebilir/bizi takip edebilirsiniz:

www.facebook.com/FortuneBusinessInsightsPvtLtd

twitter.com/FBInsightPvtLtd?s=20

www.linkedin.com/company/fortune-business-insights/