Conductive Inks Market Future Profits to Reach New Heights with Industry Size Growth by 2024-2028

Piyasa bakış

Küresel iletken mürekkep pazarının büyüklüğü 2020’de 2,44 milyar ABD doları olarak belirlendi. 2021-2028 tahmin döneminde pazarın 2021’de 2,53 milyar ABD dolarından 2028 yılına kadar %4,2 yıllık bileşik büyüme oranıyla 3,37 milyar ABD dolarına yükselmesi bekleniyor.  Fortune Business Insights™, ” İletken Mürekkep Pazarı2021-2028 başlıklı son araştırma raporunda bu öngörüleri derinlemesine ele aldı .

Analize göre mürekkep, bilgisayar klavyeleri için RFID etiketlerinin basılması ve modern toplu taşıma biletleri de dahil olmak üzere birçok uygulamada ilgi görüyor. Üstelik ürün, dünya çapında enerji depolama bileşenleri için oldukça rağbet gören bir ürün haline geldi.

Piyasa eğilimi:

İletken Mürekkepler trendi, elektriksel iletkenlik özelliklerine sahip özel mürekkeplerin giderek artan kullanımını ifade ediyor. Bu mürekkepler, yüzeylere uygulandığında elektriği iletmelerine olanak tanıyan gümüş, bakır veya karbon gibi iletken malzemelerle formüle edilmiştir. Trend, esnek elektroniklere, basılı elektroniklere ve akıllı cihazlara olan talebin artmasından kaynaklanıyor. İletken mürekkepler, geleneksel devrelere göre esneklik, düşük maliyet, hafiflik ve plastik, kağıt ve tekstil gibi çeşitli yüzeylere basılma yeteneği gibi çeşitli avantajlar sunar. Mürekkep püskürtmeli, serigrafi veya fleksografi gibi baskı işlemleri yoluyla elektronik devrelerin ve bileşenlerin oluşturulmasını sağlarlar. Bu teknolojinin giyilebilir elektronikler, sensörler, akıllı paketleme, otomotiv ve sağlık hizmetleri gibi çeşitli alanlarda uygulamaları vardır. İletken Mürekkepler trendi, yenilikçi ve özelleştirilebilir elektronik üretimine doğru bir geçişi temsil ediyor ve akıllı, birbirine bağlı ve işlevsel cihazların geliştirilmesi için yeni olanaklar sunuyor.

Ücretsiz Örnek Araştırma PDF’si Alın:
www.fortunebusinessinsights.com/enquiry/request-sample-pdf/conductive-inks-market-106520

Segmentler

Tip, Uygulama ve Bölge İnceleniyor

Tür açısından pazar, bakır mürekkepler, gümüş mürekkepler, iletken polimer mürekkepler, karbon/grafen mürekkepler ve diğerlerine bölünmüştür.

Uygulamaya bağlı olarak pazar, RFID, otomotiv, membran anahtarları, fotovoltaik ve diğerlerine ayrılmıştır.

Bölgeye göre pazar, Kuzey Amerika, Asya Pasifik, Avrupa, Latin Amerika ve Orta Doğu ve Afrika’ya ayrılmıştır.

Rapor Kapsamı

Rapor niteliksel ve niceliksel değerlendirmelerden yararlanılarak hazırlanır. Kilit fikir liderleriyle yapılan röportajlar gibi birincil kaynakların kullanımı, trendlere ilişkin dinamikleri ve içgörüleri artırdı. Raporda SEC kayıtları, basın bültenleri, yıllık raporlar ve ücretli veritabanları dahil olmak üzere ikincil kaynaklar yer alıyor. Rapor ayrıca pazar büyüklüğünü, gelirlerini ve sektördeki büyük oyuncuların büyümesini tahmin etmek için yukarıdan aşağıya ve aşağıdan yukarıya yaklaşımları da ele alıyor.

Sürücüler ve Kısıtlamalar

Yatırım Getirisini (RoI) Artırmak için Elektronik Sektöründe Yükselen Yatırımlar

Elektrik sektörünün benzeri görülmemiş büyümesi, önümüzdeki birkaç yıl içinde iletken mürekkeplerin pazar payını artırmaya hazırlanıyor. Son kullanıcılar, gelişmiş ve gelişmekte olan ekonomilerde hafif ve verimli elektroniklere ilgi göstermeye devam edecek. IoT sensörleri, RFID etiketleri, baskılı ısıtıcılar ve dokunmatik ekranlar büyük olasılıkla trendi belirleyecek. 5G ağlarının ortaya çıkışı, potansiyel olarak yatırım getirisini artıracaktır. Güçlü görünüm, daha hızlı elektronik cihazlara ve organik biyosensörlere olan ihtiyaçtan kaynaklanacak.

Bu arada, artan gümüş maliyetleriyle birlikte dalgalanan hammadde fiyatları da pazarın büyümesine zarar verebilir.

Bölgesel Analizler

Asya Pasifik Pazar Büyümesini Öne Çıkaracak Elektronik Sektörünün Genişlemesi

Çin ve Hindistan gibi gelişmekte olan ekonomilerin dokunmatik ekranların, fotovoltaiklerin ve mikroelektroniğin benimsenmesine öncülük etmesi planlanıyor. Tüketici elektroniğine yönelik trend, değerlendirme döneminde Asya Pasifik iletken mürekkep pazarındaki büyümenin temelini oluşturacak. Ayrıca, fosil yakıt tüketimini azaltmaya yönelik güçlü hükümet politikaları bölgesel büyümeyi destekleyecektir.

Kuzey Amerika endüstrisinin görünümü, ABD ve Kanada’daki önde gelen şirketlerin varlığıyla güçlü olacak. Sektör oyuncuları muhtemelen Tesla ve Ford gibi otomotiv oyuncularının penetrasyonuna güvenecek. Elektrikli araçların trafiğindeki katlanarak artan artış, mürekkep trendini yönlendirecek. Otomotiv sektöründe gelişmiş özelliklere yönelik artan talep, iletken mürekkeplerin yaygınlaşmasını daha da artıracak.

Önde gelen oyuncular, yenilenebilir enerjinin artan ayak izinden dolayı Avrupa’yı bir yatırım merkezi olarak görüyor. SolarPower Europe’a göre bölgedeki güneş enerjisi endüstrisi 2020’de %11’lik bir artışa tanık oldu ve güneş fotovoltaik modülleri aracılığıyla 18,7 Gigawatt enerji üretim kapasitesi eklendi. COVID-19 salgınının şiddetli ortasında, hükümetin yükselişe yönelik tedbirleri iş dünyasının görünümüne canlılık katabilir.

Raporu Satın Almadan Önce Bilgi Alın:
www.fortunebusinessinsights.com/enquiry/queries/condutive-inks-market-106520

Rekabetçi Ortam

Endüstri Oyuncuları, Ziyaretçi Sayısını Artırmak İçin Ürün Sunumlarına Fon Sağlayacak

Önde gelen şirketler birleşme ve satın almalara, Ar-Ge faaliyetlerine ve teknolojik gelişmelere yatırımlarını artırmaya hazırlanıyor. Pazarın rekabet gücü, kilit oyuncuların coğrafi genişlemeye ve ürün portföyünün genişletilmesine yatırım yapabileceğini gösteriyor.

Temel Sektör Gelişmeleri

  • Aralık 2020  – PV Nano Cell, güneş enerjisi, seramik, cam, asansör ve diğer hızlı büyüyen uygulamalar için dijital iletken mürekkepleri piyasaya sürdü.
  • Ağustos 2020  – CHASM Advanced Materials, baskılı elektroniklerde yenilikçi malzemelere olan talebi kolaylaştırmak için Henkel Yapıştırıcı Teknolojileri ile işbirliği yaptı.

Piyasa Raporunda Profili Bulunan Başlıca Oyuncular:

  • DuPont (Delaware, ABD)
  • Henkel AG & Co. KGaA (Düsseldorf, Almanya)
  • Creative Materials Inc. (Massachusetts, ABD)
  • Heraeus Holding (Hanau, Almanya)
  • Çoklu mürekkep (Paris, Fransa)
  • CHASM (Massachusetts, ABD)
  • Johnson Matthey (Londra, Birleşik Krallık)
  • Vorbeck Materials Corp. (Maryland, ABD)
  • Daicel Şirketi (Osaka, Japonya)
  • NovaCentrix (Teksas, ABD)
  • Adnan Teknolojileri Pvt. Ltd (Karnataka, Hindistan)
  • Sun Chemical (New Jersey, ABD)
  • PV Nano Hücre Ltd. (Migdal HaEmek, İsrail)

En Son Araştırma Haberleri:

cobalt-aerosteon-ae9.notion.site/Antimicrobial-Coatings-Market-Trends-and-Key-Players-Analytics-by-2027-341ad20b26274d17a7af485a8a3e3bb4?pvs=4

bloggalot.com/business-post/antimicrobial-coatings-market-future-trends–comprehensive-analiz–opportunity-by-2027

www.quora.com/profile/Jhon-Smith-1128/What-is-the-AStyrenic-Block-Copolymer-Market-Overview-Market-Overview-The-global-styrenic-block-copolymer-SBC- işaret

Hakkımızda:

Fortune Business Insights™ uzman kurumsal analizler ve doğru veriler sunarak her büyüklükteki kuruluşun zamanında kararlar almasına yardımcı olur. Müşterilerimize yenilikçi çözümler üreterek, işletmelerine özgü zorlukların üstesinden gelmelerine yardımcı oluyoruz. Amacımız, müşterilerimize faaliyet gösterdikleri pazara ayrıntılı bir genel bakış sunarak bütünsel pazar zekasıyla güçlendirmektir. Raporlarımız, şirketlerin sürdürülebilir büyüme elde etmesine yardımcı olmak için somut içgörüler ve niteliksel analizlerin benzersiz bir karışımını içerir. Deneyimli analistlerden ve danışmanlardan oluşan ekibimiz, ilgili verilerle serpiştirilmiş kapsamlı pazar araştırmalarını derlemek için sektör lideri araştırma araçlarını ve tekniklerini kullanıyor.

Bize Ulaşın:

Fortune Business Insights™ Pvt. Ltd.

9. Kat, İkon Kulesi,

Şeritler – Mahalunge Yolu,

Baner, Pune-411045,

Maharashtra, Hindistan.

Telefon:

ABD: +1 424 253 0390

İngiltere: +44 2071 939123

Asya Pasifik: +91 744 740 1245

E-posta: [email protected]

Ayrıca bizimle iletişime geçebilir/bizi takip edebilirsiniz:

www.facebook.com/FortuneBusinessInsightsPvtLtd

twitter.com/FBInsightPvtLtd?s=20

www.linkedin.com/company/fortune-business-insights/