Wax Market Trends, Business Growth And Major Driving Factors by 2024-2027

Piyasa bakış:

Balmumunun çeşitli endüstrilerde kullanımının artması nedeniyle küresel balmumu pazarının öngörülen dönemde büyümesi bekleniyor.  Fortune Business Insights™  bu bilgiyi “Balmumu Piyasası, 2019-2027” başlıklı bir raporda yayınlamaktadır  . Rapora göre, balmumu pazar büyüklüğü  2019’da 7.288,9 milyon ABD dolarıydı ve  2019-2027 döneminde %3,1’lik  bir Bileşik Büyüme Oranı ile 2027 yılına kadar  9.249,2 milyon ABD dolarına  ulaşması bekleniyor  .

Pazar eğilimleri

“Balmumu trendi” teriminin birkaç anlamı olabilir. Güzellik dünyasında, ağda, epilasyon için popüler olmaya devam ediyor; hem erkekler hem de kadınlar daha pürüzsüz bir cilt için bunu benimsiyor. İlginç bir şekilde balmumu üreticileri geleneksel formüllerden daha fazlasını yaratıyor. Sentetik ve kısmen sentetik ağdalar ön plana çıkıyor, daha az tahriş ve saç üzerinde daha iyi tutuş sağlıyor. Diğer bir trend ise erkeklerin pratiklikten ziyade çeşitli nedenlerle ağdayı tercih ettiği “erkek tıraşlamanın” yükselişidir.

Segmentler:

Petrol Segmenti Tahmin Döneminde Küresel Pazara Hakim Olacak

Ürün türüne göre pazar, petrol, sentetik, mineral ve hayvan ve bitki olarak kategorilere ayrılmıştır. Petroldeki yüksek parafin üretimi ve tüketimi nedeniyle petrol segmentinin küresel pazar payına hakim olması bekleniyor.

Segmentsel Büyümeyi Desteklemek İçin Ev Dekorunda Mumlara Yönelik Artan Talep

Uygulamaya göre pazar, mumlar, ambalajlar, kaplamalar ve cilalar, sıcakta eriyen yapıştırıcılar, kozmetikler ve tuvalet malzemeleri, plastik ve kauçuk ve diğerleri olarak sınıflandırılıyor. Aromaterapi ve ev dekorasyonu için kokulu mumlara olan talebin artması nedeniyle mum segmentinin önümüzdeki yıllarda pazara liderlik etmesi bekleniyor.

Ücretsiz Örnek Araştırma PDF’si Alın:
www.fortunebusinessinsights.com/enquiry/request-sample-pdf/wax-market-102783

Bölgesel olarak pazar payı Kuzey Amerika, Avrupa, Asya Pasifik, Latin Amerika ve Orta Doğu ve Afrika’ya bölünmüştür.

Rapor Kapsamı:

Araştırmada mevcut pazar durumunun niteliksel ve niceliksel incelenmesi vurgulanmaktadır. Ayrıca bu araştırma, projeksiyon yılı boyunca pazar büyümesini teşvik edecek ve engelleyecek faktörleri tartışmaya devam ediyor. Ayrıca hakim bölge ile birlikte önemli pazar bölgelerine ilişkin bölgesel detaylar da verilmektedir. Bu araştırma, en iyi piyasa katılımcılarının, önemli sektör gelişmelerinin ve şirket geliştirme planlarının bir özetini içerir.

Sürücüler ve Kısıtlamalar:

Büyümeyi Artırmak İçin Kokulu Mumlara Yüksek Talep

Ev dekorasyonu ve aromaterapi amaçlı kokulu mumlara olan talebin artması nedeniyle önümüzdeki yıllarda pazar payının artması bekleniyor. Ayrıca artan petrol arama faaliyetlerinin önümüzdeki yıllarda balmumu pazarının büyümesini desteklemesi bekleniyor. Ayrıca, çeşitli son kullanım endüstrilerinde balmumu kullanımının artması ve küresel olarak hızlı sanayileşmenin, tahmin dönemi boyunca pazar büyümesini artırması bekleniyor.

Ancak hayvansal ve bitkisel bazlı mumların yüksek maliyetleri pazarın büyümesini engelleyebilir.

Bölgesel Analizler:

Asya Pasifik, Kokulu Mumlara Artan Talep Nedeniyle Küresel Pazara Hakim Oluyor

Asya Pasifik’in, bölgedeki hammadde mevcudiyetinin artması nedeniyle önümüzdeki yıllarda küresel balmumu pazar payına hakim olması bekleniyor. Ayrıca gelişmekte olan ülkelerde kokulu mumlara olan talebin artmasının bölgesel büyümeyi desteklemesi bekleniyor. Bölge pazarı 2019 yılında 2.387,3 milyon ABD doları seviyesinde gerçekleşti.

Avrupa’nın, bu bölgedeki önde gelen üreticilerin varlığı nedeniyle ikinci en büyük küresel pazar payına sahip olması bekleniyor. Ayrıca bu ürünlerin satış ve üretiminin artmasıyla bölgenin hızla büyümesi bekleniyor.

Kuzey Amerika’nın, en büyük tüketici ve ithalatçı nüfusun varlığı nedeniyle tahmin dönemi boyunca önemli bir CAGR sergilemesi bekleniyor. Ayrıca biyo bazlı mumlara ve yüksek kaliteli petrole olan talebin artmasının bölgesel büyümeyi desteklemesi bekleniyor.

Raporu Satın Almadan Önce Bilgi Alın:
www.fortunebusinessinsights.com/enquiry/queries/wax-market-102783

Rekabet Ortamı:

İş Genişlemesi Şirketlerin Büyümeyi Hızlandırmasına Olanak Sağlıyor

Önde gelen pazar oyuncuları, stratejik ittifaklar ve ortaklıklar kurmak gibi çeşitli iş geliştirme stratejilerini uygulayarak işlerini büyütmeye odaklanıyor. Ayrıca şirketler, üretim oranlarını artırmak ve biyo bazlı mum mumları geliştirmek için en yeni teknolojileri benimsiyor.

Temel Sektör Gelişmeleri:

  • Mayıs 2019:  Exxon Mobil Corporation, Baytown, Teksas’ta bulunan kimya tesisini genişletmek için 2 milyar ABD doları yatırım yaptı. Genişleme, şirketin doğrusal alfa-olefin malzeme pazarına girmesini sağladı. Yeni ünite yılda 400 kilo ton Vistamaxx performanslı polimer üretecek.

Balmumu Piyasa Raporunda Profili Bulunan Önemli Oyuncuların Listesi:

  • Sasol Limited (Güney Afrika)
  • Sinopec (Çin)
  • Royal Dutch Shell PLC (Hollanda)
  • Exxon Mobil Şirketi (ABD)
  • The International Group Inc. (Kanada)
  • Petróleo Brasileiro SA (Brezilya)
  • PJSC Lukoil Petrol Şirketi (Rusya)
  • PDVSA (Petróleos de Venezuela, SA) (Venezuela)
  • Kerax Limited (İngiltere)
  • DEUREX AG (Almanya)
  • NIPPON SEIRO CO.LTD. (Japonya)
  • Numaligarh Rafinerisi Limited (Hindistan)
  • Strahl & Pitsch, Inc. (ABD)
  • CALWAX (ABD)
  • Poth Hille & Co Ltd. (İngiltere)
  • Cargill, Inc. (ABD)
  • Samin Kimya (İran)

En Son Araştırma Haberleri:

blog.naver.com/jhon6_552/223425930485

www.dropbox.com/home?preview=Antimikrobiyal+Coatings+Market.docx

medium.com/@davidparekar362/styrenic-block-copolymer-market-insights-rising-trends-and-global-demand-by-2028-d824857411bc

Hakkımızda:

Fortune Business Insights™ uzman kurumsal analizler ve doğru veriler sunarak her büyüklükteki kuruluşun zamanında kararlar almasına yardımcı olur. Müşterilerimize yenilikçi çözümler üreterek, işletmelerine özgü zorlukların üstesinden gelmelerine yardımcı oluyoruz. Amacımız, müşterilerimize faaliyet gösterdikleri pazara ayrıntılı bir genel bakış sunarak bütünsel pazar zekasıyla güçlendirmektir. Raporlarımız, şirketlerin sürdürülebilir büyüme elde etmesine yardımcı olmak için somut içgörüler ve niteliksel analizlerin benzersiz bir karışımını içerir. Deneyimli analistlerden ve danışmanlardan oluşan ekibimiz, ilgili verilerle serpiştirilmiş kapsamlı pazar araştırmalarını derlemek için sektör lideri araştırma araçlarını ve tekniklerini kullanıyor.

Bize Ulaşın:

Fortune Business Insights Pvt. Ltd.

9. Kat, İkon Kulesi, Baner – Mahalunge Yolu,

Baner, Pune-411045,

Maharashtra, Hindistan.

Telefon:

ABD: +1 424 253 0390

İngiltere: +44 2071 939123

Asya Pasifik: +91 744 740 1245