Gelişmiş seramik pazarı Geleceğin Trendleri, En Önemli Oyuncular

Küresel ileri seramik pazarının büyüklüğünün 2028 yılına kadar 1.80.463,4 milyon ABD dolarına ulaşması öngörülüyor. Fortune Business Insights™ bu bilgiyi ” Gelişmiş Seramik Pazarı, 2021-2028 ” başlıklı yeni bir raporda sundu . Raporda ayrıca pazarın 2020’de 82.972,9 milyon ABD doları seviyesinde olduğu belirtiliyor . 2021-2028 arasındaki tahmin döneminde %10,2’lik bir Bileşik Büyüme Oranı sergileyecek . Devam eden teknolojik gelişmelerin ve modern tüketici elektroniği cihazlarına yönelik artan talebin elektroseramik ihtiyacını artırması bekleniyor. Gelişmiş seramikler, basınç dayanımı gibi birçok faydalı özelliğe sahip olmaları nedeniyle bu tür ürünlerde yaygın olarak kullanılmaktadır.

Kyocera Corporation , H.C.’nin %100 Hissesini Satın Aldı Starck Seramik GmbH

Şubat 2019’da Japonya merkezli çok uluslu seramik ve elektronik üreticisi Kyocera Corporation, Almanya merkezli Avrupa merkezi Kyocera Fineceramics GmbH’nin HC Starck Ceramics GmbH’nin %100 hissesini satın almak için bir anlaşma imzaladığını duyurdu. Bu satın alma, Kyocera’nın en son teknolojiye sahip seramik üretim varlıklarını, yenilikçi teknolojilerini ve üretim serisini Avrupa’da tanıtmasına yardımcı olacak. Önde gelen şirketlerin bu tür girişimlerinin dünya çapında gelişmiş seramiklere olan talebi artırması muhtemel.

COVİD-19 Salgınının Ortasında Üretim Tesislerinin Kapatılması Büyümeyi Etkileyebilir

ABD ve diğer ülkelerdeki çok sayıda şirket, Kovid-19 salgını nedeniyle üretim tesislerini geçici olarak kapattı. Ayrıca Hindistan ve Çin gibi gelişmekte olan ekonomilerdeki tedarik ağlarını da rahatsız etti. Ayrıca elektronik ve otomotiv sektörleri, evden çalışma normlarının desteklediği gelirlerde düşüş gösterdi. Ancak düzenleyici kurumlar, şirketleri üretime başlamaya teşvik ederek her şeyi normale döndürmeye çalışıyor. Önümüzdeki birkaç yıl içinde gelişmiş seramiklere olan talebin artmasına yardımcı olacaktır.

Örnek PDF Talep Edin:   www.fortunebusinessinsights.com/enquiry/sample/advanced-ceramics-market-105073

Rapor Kapsamı-

Gelişmiş seramik sektörünün araştırma raporu, önümüzdeki yıllarda pazarın görünümünü etkileyebilecek mevcut şirketlerin kapsamlı bir analizini sunuyor. Buna ek olarak, büyümeyi tetikleyen faktörler, fırsatlar, eğilimler ve engeller içerebilecek birçok hususa ilişkin verileri vurgulayarak doğru bir değerlendirme sağlar. Aynı zamanda geçmiş verileri ve niteliksel öngörüleri analiz ederek genel pazar büyüklüğünü küresel bir perspektiften temsil eder.

Sürücüler ve Sınırlamalar-

Büyümeyi Teşvik Etmek İçin İmplant Abutment ve Yapay Kemik Yapımında Artan Kullanım

Gelişmiş seramikler tıp endüstrisinde giderek daha fazla önem kazanıyor. Ürün mükemmel estetik, fiziksel ve biyolojik özelliklere sahiptir. Bu nedenle kemik içi implantlar, yapay kemikler ve implant dayanaklarının yapımında yaygın olarak kullanılmaktadır. Sektörün zirkonya seramiklerini de kullanması bekleniyor. Bu faktörlerin önümüzdeki yıllarda ileri seramik pazarının büyümesini hızlandırması bekleniyor. Ancak bu seramiğin üretim süreci; muayene, elmas taşlama, sinterleme, şekillendirme ve hammadde işlemeyi içerdiğinden yüksek maliyetli harcamalar gerektirir. Büyümeyi engelleyebilir.

Segmentler-

Ulaştırma Segmenti 2020’de Çin’de %21,2 Pay Elde Etti: Fortune Business Insights™

Malzemeye göre pazar alümina, zirkonya, titanat, silisyum karbür, silisyum nitrür ve diğerlerine bölünmüştür. Aşağıda son kullanım kriterine ilişkin kısa bir not bulunmaktadır:

  • Son Kullanıma Göre : Pazar, elektrik ve elektronik, ulaşım, tıbbi, kimya ve diğer kategorilere ayrılmıştır. Bunlardan ulaştırma segmenti, 2020 yılında Çin gelişmiş seramik pazar payı açısından %2’ye sahipti. Bu büyüme, ürünün havacılık motorları ve elektrikli su pompalarında artan kullanımıyla ilişkilendirilebilir. Öte yandan medikal segment, biyolojik olarak parçalanabilen atel ve benzeri ürünlere olan yüksek talep nedeniyle 2020 yılında %18,0 kazanç elde etti.

Özelleştirme İsteyin: www.fortunebusinessinsights.com/enquiry/ask-for-customization/advanced-ceramics-market-105073

Bölgesel Analizler-

Asya Pasifik’te Büyümeyi Teşvik Etmek İçin Otomotiv Endüstrisinde Titanat Kullanımının Artırılması

  • Asya Pasifik : Bölgenin 2020 yılı geliri 30.783,0 milyon ABD dolarıdır. Medikal sektöründen gelen yüksek talep nedeniyle bölgenin ön sıralarda yer alması bekleniyor. Ayrıca, özellikle Çin’de olmak üzere otomotiv endüstrisinde titanatın artan kullanımının büyümeye yardımcı olması bekleniyor.
  • Kuzey Amerika : Üreticilerin plastik veya diğer metaller yerine bu seramiğe yönelmesinin bölgenin ikinci sırada kalmasına yardımcı olması bekleniyor. Ayrıca bölgede elektronik cihaz ve elektrikli ekipman üretiminin artması da büyümeyi artıracaktır.
  • Avrupa : Bölgede köklü bir otomotiv endüstrisinin varlığının, tahmin döneminde büyümeyi artırması bekleniyor. Bununla birlikte, atmosferdeki emisyonların azaltılmasına yönelik acil ihtiyaç da bölgede elektrikli araçların giderek daha fazla benimsenmesine yol açacaktır.

Rekabetçi Ortam-

Kilit Şirketler Rakipleriyle Rekabet Edebilmek İçin Satın Alma Stratejisine Katılmayı Hedefliyor

Pazar, rakipleriyle rekabet edebilmek için çeşitli organik ve inorganik stratejilere odaklanan birçok önde gelen üreticiyi barındırıyor. Bunlar arasında satın alma en önemli stratejidir. Örneğin International Syalons, silikon nitrür ve sialon bazlı seramiklerin lider üreticisidir. Ayak izlerini genişletmek ve daha fazla satış elde etmek için sıklıkla birleşme ve satın almalara katılıyor.

Küresel pazarda faaliyet gösteren tanınmış gelişmiş seramik tedarikçilerinin listesi:

  • Uluslararası Syalonlar (İngiltere)
  • KYOCERA Şirketi (Japonya)
  • S&S Advance Ceramics (Hindistan)
  • İleri Seramik İmalatı (ABD)
  • Nishimura Gelişmiş Seramikler (Japonya)
  • CeramTec GmbH (Almanya)
  • CoorsTek Inc. (ABD)
  • Saint-Gobain (ABD)
  • Morgan Gelişmiş Malzemeler (İngiltere)
  • Teknosera (Hindistan)
  • Diğer Önemli Oyuncular

İlgili Bloglar:

fortunetelleroracle.com/news/corrugated-carton-market-growth–shares–future-trends-and-key-countries-845085

www.myminifactory.com/stories/corrugated-carton-market-analiz-detailed-growth-insights-663333e20b6a3

researchblogs.hashnode.dev/corrugated-carton-market-future-growth-prospect-industry-trends-and-demand-analiz