Isı transfer sıvıları pazar analizi, Segmentasyon

Küresel ısı transfer sıvıları pazar büyüklüğünün 2027 yılı sonunda 5.372,24 milyon ABD dolarına ulaşması öngörülüyor. Yoğunlaştırılmış güneş enerjisine olan talebin artması, önümüzdeki yıllarda pazarın büyümesine yardımcı olacak. Fortune Business Insights tarafından yayınlanan ” Isı Transfer Sıvıları Pazar Büyüklüğü, Payı ve Endüstri Analizi, Türe Göre (Silikon Sıvılar, Aromatik Sıvılar, Mineral Yağlar, Glikol Bazlı Sıvılar ve Diğerleri), Uygulamaya Göre (Petrol ve Gaz, Kimyasal, Konsantre Güneş Enerjisi, Yiyecek ve İçecek, Plastik, İlaç, HVAC ve Diğerleri) ve Bölgesel Tahmin, 2020-2027 ,” pazarın değeri 2019’da 3.477,90 milyon ABD dolarıydı ve tahmin dönemi boyunca %5,78’lik bir Bileşik Büyüme Oranı sergileyecek, 2020-2027.

Son dönemde ortaya çıkan koronavirüs salgını, dünya genelindeki işletmelerin çoğunluğunu olumsuz etkiledi. Büyük ülkelerin hükümetlerinin aldığı katı önlemler dikkate alındığında, ticari faaliyetleri yürütmek giderek zorlaşıyor. Raporda Kovid-19 salgınının küresel üzerindeki etkisine yer verilecek. Aynı zamanda büyük şirketlerin bu salgın sırasındaki çöküşlerin üstesinden gelmek için benimsediği stratejileri de içerecek.

Örnek PDF Talep Edin: www.fortunebusinessinsights.com/enquiry/sample/heat-transfer-fluids-market-105543  

Isı transfer sıvıları, petrol ve gaz, sağlık hizmetleri, kimyasallar, farmasötikler ve diğerleri dahil olmak üzere çeşitli endüstri dallarında yaygın olarak kullanılmaktadır. Bu akışkanlar ısıyı iki nesne veya alan üzerinde aktarmak için kullanılır; burada işlemin bir tarafını soğuturlar ve diğer tarafını ısıtırlar ve depolarlar. Daha geniş bir tüketici tabanına ve mükemmel ürün portföyüne sahip birçok büyük ölçekli şirketin varlığı, pazarın büyümesi için büyük bir potansiyel yaratacaktır. Verimli ürünlerin araştırılması ve geliştirilmesine yapılan büyük yatırımlar pazarın büyümesine yardımcı olacaktır. Yoğunlaştırılmış güneş enerjisine olan talebin artması, ürünün dünya çapında benimsenmesine katkıda bulunacaktır. Ürüne olan talebin artması, dünya genelinde büyük ölçekli işletmelerin yanı sıra KOBİ’lerin işlerini de doğrudan etkileyecek.

Artan Şirket Birleşmeleri Pazarın Büyümesi Lehine Ortaya Çıkacak

Rapor, son yıllarda genel pazarın büyümesine katkıda bulunan çeşitli faktörleri kapsıyor. Tüm faktörler arasında, artan sayıda şirket birleşmeleri ve satın almaları, pazar büyümesi üzerinde en büyük etkiyi yarattı. Büyük şirketlerin verimli ürünlerin geliştirilmesi için yaptığı büyük yatırımlar, önümüzdeki yıllarda pazarın büyümesi için iyiye işaret olacak. Nisan 2019’da Eastman Chemical, Marlotherm’i satın almayı tamamladığını duyurdu. Şirket, cazip bir ısı transfer sıvısı yelpazesine ve fikri mülkiyete sahiptir. Firma yukarıda belirtilen faktörlerin yanı sıra uygun formülasyonlara ve daha geniş bir tüketici kitlesine de sahiptir. Bu satın alma sayesinde şirket, ısı transfer sıvılarını dünya çapında genişletmeyi hedefliyor. Eastman’ın Marlotherm’i satın alması yalnızca şirkete fayda sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda önümüzdeki yıllarda genel pazarın büyümesi üzerinde de doğrudan bir etkiye sahip olacak.

Özelleştirme İsteyin: www.fortunebusinessinsights.com/enquiry/ask-for-customization/heat-transfer-fluids-market-105543

Kuzey Amerika Baskın Olarak Ortaya Çıkacak; Büyümeye Yardımcı Olacak Birçok Büyük Ölçekli Şirketin Varlığı

Rapor, Kuzey Amerika, Latin Amerika, Avrupa, Asya Pasifik, Orta Doğu ve Afrika’da devam eden pazar eğilimlerini analiz ediyor. Bu bölgeler arasında önümüzdeki yıllarda Kuzey Amerika pazarının hakim olacağı öngörülüyor. Genel karbon emisyonlarını çevreleyen sıkı düzenlemeler, bu bölgede ısı transfer sıvılarının daha geniş çapta benimsenmesine yol açacaktır. Dahası, ürün yeniliklerine yapılan yüksek yatırım, pazarın büyümesi için iyiye işaret olacaktır. Kuzey Amerika’daki pazar, bu bölgedeki birçok büyük ölçekli üreticinin varlığından önemli bir büyüme elde edecek. 2018 yılı itibarıyla pazarın değeri 2019 yılı itibarıyla 834,52 milyon ABD doları olup, bu değerin önümüzdeki yıllarda daha da artması öngörülmektedir.

Raporda profillenen şirketlerin listesi:

  • Element Solutions Inc (ABD)
  • Caldic BV (Hollanda)
  • Eastman Kimya Şirketi (ABD)
  • Schultz Chemicals (Kanada)
  • Arkema SA (Fransa)
  • Isel (Florida)
  • FRAGOL AG (Almanya)
  • Clearco Products Co., Inc. (ABD)
  • Arteco (Belçika)
  • Doğu Petrolü (Kuzey Carolina)
  • Dynalene, Inc. (Pensilvanya)
  • Honeywell International Inc. (ABD)
  • Exxon Mobil Şirketi (ABD)
  • Chevron Şirketi (ABD)
  • Dow Chemical Company (ABD)
  • Huntsman Şirketi (ABD)

İlgili Bloglar:

fortunetelleroracle.com/news/corrugated-carton-market-growth–shares–future-trends-and-key-countries-845085

www.myminifactory.com/stories/corrugated-carton-market-analiz-detailed-growth-insights-663333e20b6a3

researchblogs.hashnode.dev/corrugated-carton-market-future-growth-prospect-industry-trends-and-demand-analiz