Kostik Soda Pazarı Büyüme Taktikleri, Bölgesel Analiz

Küresel kostik soda pazarı, su arıtma kimyasalı olarak artan kullanımından dolayı ivme kazanacak. Suyu ve karbondioksiti emebilir ve pH seviyesini yükseltebilir. Bu bilgi Fortune Business Insights™ tarafından ” Kostik Soda Pazar Büyüklüğü, Payı ve COVID-19 Etki Analizi, Uygulamaya Göre (Organikler, Alümina, Sabunlar, Su Arıtma, Gıda, İnorganikler, Kağıt ve Kağıt Hamuru, ve Diğerleri) ve Bölgesel Tahmin, 2020-2027 .” Raporda ayrıca pazar büyüklüğünün 2019’da 44.959,2 milyon ABD doları olduğu ve 2027 yılına kadar 55.557,7 milyon ABD dolarına ulaşmasının beklendiği ve tahmin dönemi boyunca %3,1’lik bir Bileşik Büyüme Oranı sergilediği belirtiliyor.

COVİD-19 Salgını: Düşük Uçak ve Otomobil Üretimi Büyümeyi Engelleyecek

Kostik soda talebi, COVID-19 salgınının ortasında bir düşüş yaşadı. Dünya çapında kimya, kağıt hamuru ve kağıt ile su arıtma endüstrilerinde yaygın olarak kullanıldığından, iş gücü eksikliği ve sıkı karantina önlemleri kullanımlarını etkiledi. Ayrıca uçak ve otomobil imalatındaki yavaşlama da büyümeyi olumsuz etkiledi. Detaylı araştırma raporlarımız, uygun yatırım alanını seçmeniz için sektör hakkında eksiksiz bir fikir edinmenize yardımcı olacaktır.

Örnek PDF Talep Edin: www.fortunebusinessinsights.com/enquiry/sample/caustic-soda-market-104711  

Bu Rapor Neleri İçeriyor?

Bu rapor, malzeme kullanımındaki değişiklikler, yeni ürün lansmanları ve teknolojik gelişmelerle ilgili derinlemesine bilgiler içerir. Fırsatlar, zorluklar, etkenler, engeller ve dinamikler gibi çeşitli faktörlere dayalı pazar dinamikleri sağlar. Aynı zamanda arz tarafındaki katılımcılara pazar payı, dağıtım ve büyüklükle ilgili eksiksiz bir fikir verecektir.

Sürücüler ve Sınırlamalar-

Büyümeye Yardımcı Olmak İçin İnşaat ve İnşaat Sektöründen Artan Talep

Uluslararası Alüminyum Enstitüsü, 2019 yılında toplam alümina üretiminin 131.910 bin mt olduğunu açıkladı. Sodyum hidroksitin alümina üretimi için önemli bir bileşen olduğu düşünülmektedir. Bu nedenle esas olarak konteynerler ve paketleme, taşımacılık ve inşaat ve inşaat endüstrileri tarafından talep edilmektedir. Ayrıca, yakıt ekonomisini artırma yetenekleri nedeniyle hibrit otomobillerin kullanımı önümüzdeki yıllarda artacak. Metal aynı zamanda araçların ağırlığını da azaltabilir. Bu faktörlerin yakın gelecekte kostik soda pazarının büyümesini hızlandırması bekleniyor. Ancak kostik soda son derece aşındırıcıdır ve gözlerde ciddi hasara neden olabilir. Büyümeyi engelleyebilir.

Segment-

Seramik ve Boya Kullanımıyla Organik Segmenti Ön Planda Kalacak

Uygulamaya dayalı olarak, organik segmenti 2019 yılında en büyük kostik soda pazar payını oluşturdu. Bu büyüme, bu inorganik sodanın seramik, cam ve boya imalatında artan kullanımına bağlanabilir. Ayrıca kozmetik ve yakıt hücrelerinin üretiminde de kullanılır.

Özelleştirme İsteyin: www.fortunebusinessinsights.com/enquiry/ask-for-customization/caustic-soda-market-104711

Bölgesel Analizler-

Asya Pasifik’te Büyümeyi Desteklemek İçin Devlet Sübvansiyonlarının Artırılması

Coğrafi olarak Asya Pasifik, 2019 yılında 25.280,17 milyon ABD doları gelir elde etti. Artan tüketici harcamaları, faiz oranları, inşaat faaliyetleri ve devlet sübvansiyonları nedeniyle bölge önümüzdeki yıllarda pazarın liderliğini üstlenecek. 2019 yılında Avrupa ve Kuzey Amerika küresel pazarın %25’inden fazlasını satın aldı. ABD’de önde gelen üreticiler hızla diyafram veya cıva hücre prosesinden membran teknolojisine yönelmeye başladı.

Rekabetçi Ortam-

Kilit Oyuncular Rekabet Avantajı Kazanmak İçin Satın Alma Stratejisine Odaklanıyor

Küresel pazar, yurt içinde ve yurt dışında faaliyet gösteren çok sayıda önde gelen şirketin varlığı nedeniyle parçalanmış durumda. Birçoğu yerel firmaları satın alarak rekabet avantajı kazanmaya çalışıyor. Diğerlerinden bazıları ise yüksek talebi karşılamak için sodyum hidroksit fiyatlarını artırıyor. Aşağıda sektördeki en son iki gelişme yer almaktadır:

  • Mart 2020 : Brenntag, Suffolk Solutions, Inc.’in dağıtım işini satın aldı. Bu, Suffolk Solutions, Inc.’in Doğu ABD’deki konumunu güçlendirmesine ve tedarik zincirini güçlendirmesine yardımcı olacak.
  • Şubat 2020 : OxyChem, kostik soda fiyatını 40 $/dst’ye yükseltti. Avrupa ve Çin’deki ekonomik yavaşlamalar bu kimyasal bileşiğin fiyatı üzerinde muazzam bir baskıya neden oldu. Birçok sektörden gelen talebi de artırdı.

Küresel pazarda faaliyet gösteren tüm ünlü kostik soda üreticilerinin listesi:

  • Olin Şirketi (Clayton, Missouri, Amerika Birleşik Devletleri)
  • Tata Chemicals Limited (Hindistan)
  • Aditya Birla Chemicals (Hindistan) Limited (Hindistan)
  • Gujarat Alkalies and Chemical Limited (Hindistan)
  • Occidental Petroleum Corporation (OXY) (Houston, Teksas, Amerika Birleşik Devletleri)
  • Formosa Plastik Şirketi (Tayvan)
  • PPG Industries (Pittsburgh, Pensilvanya, Amerika Birleşik Devletleri)
  • Xinjiang Zhongtai Chemical Co., Ltd. (Çin)
  • Hanwha Chemical (Güney Kore)
  • Brenntag Kuzey Amerika, Inc. (Kuzey Amerika)
  • Diğer Önemli Oyuncular

 

İlgili Bloglar:

fortunetelleroracle.com/news/corrugated-carton-market-growth–shares–future-trends-and-key-countries-845085

www.myminifactory.com/stories/corrugated-carton-market-analiz-detailed-growth-insights-663333e20b6a3

researchblogs.hashnode.dev/corrugated-carton-market-future-growth-prospect-industry-trends-and-demand-analiz